lördag 31 oktober 2009

Besök

Att få besök är alltid kul. Som barn hemma i Gnosjö hade vi ofta besök i vårt hem. Är det något jag är tacksm till mamma o pappa för en dag som denna Alla helgons dag är det att det visade att ett hem ska vara gästvänligt. Alltid när någon kom så kokades det kaffe sen blev det en stund i köket av samtal. För mej som barn var detta högtid. Kaffedrickare blev jag tidigt och samtal har alltid inspirerat. Detta lyssnande har alltid gett mej något som gjort att jag fått pröva var jag själv står.
På en kongress blir det också mycket av besök och lyssnande. Idag har vi också haft besök. Först ut var Henrik Shyffert som bjöd in till kongressfesten eller om det var för att få oss att skratta. Han lyckades med båda delarna.
Så kom då våra två tidigare partiordförande. Ingvar Carlsson, inspirerande och supportande som bara han kan. Han lyfte oss alla, inte minst Mona. Även Göran Persson var på besök o talade. Den stora delen av hans tal handlade om behovet av miljöarbete och internationella frågor. Helt plötsligt blev det också uppenbart hur snabbt vi vant oss vid att det numera är laget som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar